Endüstri ve Örgüt Psikolojisinde Uygulamalar Seminer Dizisi başladı
27 Nisan 2018

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Psikoloji Bölümü’nün düzenlediği “Endüstri ve Örgüt Psikolojisinde Uygulamalar Seminer Dizisi” başladı!

Bu seminer dizisi ile alanda aktif olarak çalışan uzmanların, alana ilişkin deneyimlerini birincil elden paylaşmayı ve bu sayede öğrencilerimizin Endüstri ve Örgüt Psikolojisi alanını daha detaylı olarak tanımalarını hedefliyoruz.

İlk konuğumuz, Arvato Bertelsmann firmasında İnsan Kaynakları Direktörü olarak görev yapan Yasemin Bingöl idi. Kendisinden, “Ölçümleme ve Analitik” başlıklı sunumu kapsamında, insan kaynaklarının çalışma konuları, ürettiği fonksiyonlar, insan kaynakları analitiği, risk analitiği algoritmaları, stratejik ortaklık perspektifinden insan kaynaklarının rolü gibi konu başlıkları üzerinde oldukça kıymetli bilgiler edindik.

Kendilerine katılımları için teşekkür ediyor ve öğrencilerimizi seminerlerimize katılmaya davet ediyoruz.