FSMVÜ | Erdem Bayazıt Sempozyumu Yapıldı.
Erdem Bayazıt Sempozyumu Yapıldı.

Kepez Belediyesi, şubat ayı kültür ve sanat etkinliklerini sempozyum ile kapatıtı. Aşkın ve umudun şairi Erdem Bayazıt, Türkiye’nin seçkin bilim adamları ve yakın çevresi tarafından düzenlenen sempozyum ile anıldı.

Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nin hizmete açılmasıyla, kültür ve sanat etkinliklerini yoğun şekilde yaşayan Kepezliler, şubat ayına unutulmaz bir sempozyum ile veda etti. “Ölüm bize ne uzak bize ne yakın ölüm. Ölümsüzlüğü tattık bize ne yapsın ölüm.” dizeleriyle aşkı ve umudu anlatan şair Erdem Bayazıt, Kepez Belediye Meclisi’nde oy birliğiyle adının verildiği kültür merkezinde düzenlenen sempozyum ile anıldı.

29 Şubat Çarşamba günü saat 12.00’de EBKM’de Erdem Bayazıt kısa film gösterimiyle başlayan sempozyuma, Edebiyat Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. M.Fatih Andı,Türkdili Ve Edebiyatı Bölüm Başkanımız ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürümüz Prof. Dr. Hasan Akay, Prof. Dr. Turan Koç, Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Yorulmaz, Doç. Dr. Yılmaz Daşçıoğlu, Yrd. Doç. Dr. Turgay Anar, Gazeteci-yazar Ali Çolak ve yakın arkadaşı yazar Rasim Özdenören konuşmacı olarak katıldı.