GSF Mezunları Sergi ile Veda Etti

12 Haziran 2018

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 2018 mezunlarının, 5. Dönem Mezuniyet Töreni’ne özel hazırladıkları Mezun 2018 sergisi, tören öncesi Haliç Kongre Merkezi’nde açıldı.

Geleneksel Türk Sanatları ve Grafik Tasarım Bölümü mezunlarının proje çalışmalarının ürünlerinden oluşan sergi, törene katılanlar tarafından büyük ilgi gördü. Sergide, hat, tezhip, minyatür, çini ve cilt atölyelerinde üretilen eserler ile ambalaj, mobil uygulama, web tasarımı, yayın grafiği, kurum kimlik çalışmaları ve afiş örneklerinden oluşan 90 eser yer aldı.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Hüsrev Subaşı'nın rehberliğinde sergiyi gezen Vakıflar Genel Müdürü Dr. Adnan Ertem, Mütevelli Heyet Başkanımız İsmail Gerçek, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Duman ve misafirler sergiye dair beğenilerini dile getirdiler.