Anasayfa  |   İletişim  | EN  |
Türk Dili ve Edebiyatı
Türk Dili ve Edebiyatı (Burslu)
Türk Dili ve Edebiyatı (% 50 İndirim)
Tarih (Burslu)
Tarih (% 50 İndirim)
Psikoloji (Burslu)
Psikoloji (% 50 İndirim)
Psikoloji (% 25 İndirim)
Bilim Tarihi (Burslu)
FSMVÜ | GÜZ DÖNEMİ DERS PROGRAMLARI HK.
Duyuru Arşivi
GÜZ DÖNEMİ DERS PROGRAMLARI HK.

Değerli Öğrencilerimiz,

Üniversitemiz 2021-2022 eğitim-öğretim yılı güz döneminde eğitimin yüz yüze yapılacağını ilan etmiştir. Yaptığımız çalışmalar neticesinde fakültemiz bölümlerinin ders programları tamamlanmış olup, uygulamalar aşağıdaki şekilde gerçekleşecektir.

• Uygulamalı dersler yüz yüze yapılacaktır. Teorik derslerimizin ise  %51’i amfi ve sınıflarda yüz yüze, geri kalan dersler ise LMS üzerinden yapılacaktır.
  • Sınıf ve amfilerde yüz yüze yapılacak derslerde sınıfa gelemeyen öğrencilerimiz eş zamanlı olarak Zoom üzerinden derslere katılabileceklerdir. Bu derslerin kaydı alınmayacak, LMS’e ders kayıtları yüklenmeyecektir.
  • Uzaktan eğitim ile yapılmasına karar verilen dersler LMS üzerinden takip edilecektir. Öğrencilerimiz bu derslerin kayıtlarına geçen dönemde olduğu gibi LMS üzerinden ulaşılabileceklerdir.
  • Derslerde YÖK mevzuatının belirlediği ders yoklama esasları geçerli olacaktır.
  • Bütün derslerin (yüz yüze/uzaktan) sınav esasları daha sonra dersin niteliklerine göre ilan edilecektir.

Fakültemiz bölümlerinin 2021-2022 eğitim-öğretim yılı güz dönemi ders programlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Yeni eğitim-öğretim yılında tüm öğrencilerimize sağlıklı ve başarılı bir yıl dileriz.

Edebiyat Fakültesi Dekanlığı

2021-2022  Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Bilim Tarihi Bölümü Ders Programı için tıklayınız

2021-2022  Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Mütercim Tercümanlık (İngilizce) Bölümü Ders Programı için tıklayınız

2021-2022  Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Psikoloji Bölümü Ders Programı için tıklayınız