“Mehmet Âkif ve İstiklâl Marşı Paneli”

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Duman, Edebiyat Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. M. Fatih Andı ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürümüz Prof. Dr. Hasan Akay, 12.03.2012 tarihinde Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'nde gerçekleştirilen “Mehmet Âkif ve İstiklâl Marşı Paneli” ne katıldı.

Panelin oturum başkanlığını Rektörümüz Prof. Dr. Musa Duman yaptı. Ayrıca Rektörümüz Prof. Dr. Musa Duman “Türkçenin Büyük Şairi Mehmet Akif” Edebiyat Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. M. Fatih Andı “Akif’in Şahsiyetinin Çok Yönlü Görünümleri” ve Sosyal Bilimleri Enstitüsü Müdürü-Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Hasan Akay “İstiklal Marşı’nın Kavram Dünyası ve Mehmet Akif’in Geleceğe Dönük Yüzü” konulu sunumlarını yaptılar.

Panelin ardından günün anısına Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Prof. Dr. Musa Duman, Prof. Dr. M. Fatih Andı ve Prof. Dr. Hasan Akay’a Namık Kemal Üniversitesi Tabağını hediye etti.