FSMVÜ | 'Mevlana & Yunus: Kurtuluşa İki Kapı' Konulu Panel ve Sergi Açılışı
Duyuru Arşivi
'Mevlana & Yunus: Kurtuluşa İki Kapı' Konulu Panel ve Sergi Açılışı

Üniversitemiz, Edebiyat Fakültesi tarafından "Mevlana &Yunus: Kurtuluşa İki Kapı" konulu panel ve sergi düzenlenecektir. Panel, 03.01.2014 Cuma günü saat 13:30’da  Topkapı Yerleşkesi Konferans salonunda, Vatikan Büyükelçisi Prof. Dr. Kenan Gürsoy, Yunus Emre Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Hayati Develi, İstanbul Medeniyetler Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Çiçekler, Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi Dekanı Fatih Andı ve  Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Doç. Dr. Fulya Bayraktar’ın katılımlarıyla yapılacaktır.

Panelden önce Ressam Tülay Gürses’ in sergi açılışı da aynı gün ve aynı yerde saat 13:00’da gerçekleştirilecektir

‘’Mevlana &Yunus: Kurtuluşa İki Kapı’’ Konulu Panel ve Sergi Açılışı

. . .