• Haber ve Duyurular
FSMVÜ | “Ortaöğretimden Üniversiteye Türk Dili ve Edebiyatı Eğitimi Çalıştayı” 24 Mayıs 2011 Günü Yapıl

Ortaöğretimden Üniversiteye Türk Dili ve Edebiyatı Eğitimi Çalıştayı

“Ortaöğretimden Üniversiteye Türk Dili ve Edebiyatı Eğitimi Çalıştayı” Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ile İstanbul İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa olarak 24 Mayıs 2011 Salı günü saat 13.30-17.30 arasında üniversitemizin Yenikapı Mevlevihanesi Yerleşkesinde düzenlenmiştir.

Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulanmakta olan “Dil ve Anlatım ve Edebiyat” derslerinin müfredat programının değerlendirildiği çalıştaya İstanbul İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız ile Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Duman, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Fatih Andı yanında İstanbul ilçelerinin milli eğitim zümre başkanları, milli eğitim kitap hazırlama bölümü uzmanları ve değişik üniversitelerin Türk Dili ve Edebiyatı bölüm başkanları katıldı. Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasan Akay’ın oturum başkanlığında dört saat süren çalıştay, katılımcılar tarafından yapılan önerilerin kaydedilip rapor haline getirilmesinin ardından toplu resim çekimiyle son buldu.