FSMVÜ | Prof.Dr. M. Fatih Andı’nın “Hayata Edebiyatla Bakmak” Adlı Kitabının 6. Baskısı Yayınlandı.

İlaveli 6. Baskı, M. Fatih Andı, Eylül 2011

Edebiyat Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. M. Fatih Andı’nın “Hayata Edebiyatla Bakmak” adlı kitabının 6. baskısı yayınlandı. İlk baskısı 2006 yılında yapılan kitap “Türkiye Yazarlar Birliği Deneme Dalı Yılın Kitabı Ödülü” sahibi.

Hayata edebiyatla bakmak, hayatı çoğaltmaktır, büyütmektir, zenginleştirmektir.
     Hayata edebiyatla bakmak, hayatı bir sanatın estetik açılımları ile güzelleştirme inceliğidir.
     Hayata edebiyatla bakmak, hayata bir çift göz yerine, bir çok çift göz ile bakabilme çoğalışıdır.
    Hayata edebiyatla bakmak, bugünü olduğu kadar, derin geçmişi ve sınırsız geleceği de yaşayabilme imkânıdır.
     Hayata edebiyatla bakmak, hayatın sınırlarının dışındaki hayatı da tanıyabilme başarısıdır.
     Hayata edebiyatla bakmak, hayatı özümseye özümseye, tadında yaşayabilmektir.