Prof.Dr. M.Fatih Andı ve Prof.Dr. Hasan Akay, Mehmet Akif Paneline Katıldılar.

Mehmet Akif ölümün 75. yıldönümünde, Namık Kemal Üniversitesi’nde panelle anıldı.

Panele, Namık Kemal Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Tevfik Sütçü, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Abdullah Uçman, Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Fatih Andı, Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasan Akay, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Fatih Andı ve Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasan Akay, ölümünün 75. Yıldönümü anısına Mehmet Akif’in fikir ve sanat hayatı hakkında konuştular.