FSMVÜ | ''Sultan I. Mahmûd'un Kütüphaneleri ve Kitabeleri '' Konulu Seminer Gerçekleştirildi

Üniversitemiz, Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından düzenlenen Sütlüce Seminerlerinin bu haftaki konuğu  Prof. Dr. Hatice Aynur oldu. ''Sultan I. Mahmûd'un Kütüphaneleri ve Kitabeleri '' konulu seminer 18.03.2014 tarihinde saat 15:00'da Haliç Yerleşkesi A blok A104 nolu konferans salonunda gerçekleşti. I. Mahmûd'un büyük bir kitap sever olduğunun altını çizen Aynur,  “I. Mahmûd’un Osmanlı padişahları içinde en çok kütüphane sahibi” olan sultanların başında geldiğini vurguladı.
Akademik, idari personel ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği program toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.